برای ساخت اسپیس فریم ابتدا نیاز به تهیه مواد اولیه شامل لوله ۱۶ به ضخامت ا میلی متر، مفتول ۵، پروسه اسید شوری، پروسه آبکاری گالوانیزه و… می باشد. سپس مواد اولیه فلزی به مرحله برشکاری ارسال میشود تا لوله ها در ابعاد و اندازه های مختلف و خم کاری جهت ساخت سازه های کرو یا منحی وشکل دهی مفتول ها به شکل ( (zو برش آن در اندازه های استاندارد بنا بر مقاومت سازه آماده شوند.
بعد از مرحله برش کاری مرحله منتاژ است که لوله ها و مفتول ها آماده شده در مرحله ساخت اتاق (مونتاژ ) شکل گرفته و به توسط جوش co2 مقاوم سازی شده، از مرحله پرکردن گذشته و به سالن سیم زدن یا خاموت انتقال پیدا می کنند. در سالن سیم زدن خاموت ها یا همان مفتول ها به صورت شکل z در مرحله برش کاری و خم کاری آماده شده بود، به سازه ها متصل شده تا اسیپس فریم ها مقاوم تر شوند. سپس به مرحله اسید شوری رفته تا سازه ها برای آبکاری تمیز و آماده شوند.
اولین مرحله تولید اسپیس فریم ، تهیه لوله و مفتول در سایز های مورد نیاز می باشد. استاندارد سایز لوله برای اسپیس فریم با سطح مقطع ۱۵*۱۵ لوله با سایز ۱۶ و ضخامت گوشت ۱ میلیمتر و هم چنین سیم مفتول با ضخامت ۵ میلیمترمی باشد. پس از تهیه متریال مورد نیاز لوله ها و سیم مفتول مصرفی در ابعاد و اندازه های از پیش تعیین شده برش خورده و توسط اوپراتور های جوش کار در ساز های مختلف جوشکاری و تولید شده و سپس به واحد آبکاری ارسال می گردد.
گاز دی اکسید کربن در فرایند جوشکاری یکی از پر کاربردترین گازهاست. co2 در مقایسه با آرگون بسیار مقاوم تر است. به همین علت کاربرد وسیع تری در صنعت اسپیس فریم دارد. این شیوه برای جوشکاری قوس الکتریکی ایده آل است. برای اتصال لوله های اسپیس توسط دستگاه جوش همیشه از یک گاز بی اثر نظیر co2 استفاده می شود. برای جوشکاری با گاز دی اکسید کربن از دستگاه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک استفاده می شود. از این روش در صنعت با نام جوش MAG هم یاد می شود. جوش مگ یا دی اکسید کربن به دلیل تولید جرقه کمتر برای جوشکاری فلزات مغناطیسی و غیر مغناطیسی مورد در صنعت تولید اسپیس استفاده فراوانی دارد.
یکی از مزایای استفاده جوش co2 در صنعت اسپیس فریم ضریب افزایش نفوذ گاز دی اکسید کربن است. به هنگام کار با گاز co2 بیشترین نفوذ جوش در فلز صورت می گیرد. در این صورت کیفیت جوشکاری به مراتب بالا رفته و نتیجه نهایی جوش بسیار رضایت بخش خواهد بود. جوشکاری ناقص به دلیل عدم اتصال مناسب قطعات یک مشکل جدی در حرفه ساخت اسپیس است. با توجه به میزان بالای نفوذ دی اکسید کربن نگرانی بابت اتصال بی کیفیت وجود ندارد. استفاده از لوازم ایمنی محافظ به هنگام جوشکاری با هر نوع گاز توصیه می شود.
آبکاری گالوانیزه یکی از اساسی ترین و مهم ترین و متداول ترین راه های جلوگیری از خورده شدن قطعات و سازه های اسپیس فریم ساخته شده به وسیله فولاد و پوشش دهی لوله های اسپیس می باشد.
فلز روی این خاصیت را دارد که با دارا بودن قدرت حفاظتی بسیار بالا، محافظت طولانی مدت و خوبی از سازه ها اسپیس در مکان های دارای رطوبت و نسبتا خورنده به عمل بیاورد. لایه رویی که بر سطح قطعات فولادی نقش می بندد، نسبت به آهن که غالبا فلز پایه بیشتر فولادها است، به محض قرارگیری در برابر رطوبت به عنوان اکسید شونده ظاهر می شود. این در حالی است که فلز پایه که همان آهن می باشد، نقش احیا شونده یا به عبارت دیگر کاتد را دارد.
آبکاری اسپیس فریم یا گالوانیزه کردن به دو روش سرد و گرم در استخر اسید انجام می شود که (گالوانیزاسیون )نیز نام گذاری می شود ، این امر متشکل از مجموعه ای از فرآیندها است که در طی آن فلز روی را با هدف ایجاد پوششی محافظتی بر روی فلز پایه که غالبا آهن و یا فولاد است، رسوب داده و بدین ترتیب مقاومت آن را در برابر شرایطی نظیر خوردگی، زنگ زدگی و اکسیداسیون می افزایند.
ساخت سازه فلزی اسپیس فریم براساس نقشه تایید شده با لوله ۱۶ مرغوب و معین شده توسط مهندس محاسب در سالن سرپوشیده کارخانه شروع می شود. در ساخت سازه اسپیس فریم متریال و دستگاه های جوشکاریco2 ( دستگاه جوش الکترود، دستگاه جوش توپودری، جوش زیر پودری، دستگاه جوش اتوماتیک) و برشکاری ( دستگاه هوابرش، قیچی و اره آتشین، دریل، فرز ) از موارد مهمی در تعیین کیفیت و طول عمر اسپیس فریم است.
هرچه دستگاه های جوشکاری پیشرفته تر و یا ترجیحا اتوماتیک بوده و لوله ومفتول و سیم جوش ها از برندهای معتبر و استاندارد باشد کیفیت اتصالات مقاطع بالاتر بوده و در نتیجه سازه دارای استحکام بیشتری می باشد. استفاده از تست های غیر مخرب مانند RT و بازرسی های جوش تاییدی قابل قبول بر کیفیت جوشکاری مقاطع می باشد.
پس از مرحله فوق سازه فلزی اسپیس برای آبکاری گالوانیزه چهار مرحله ای گرم داخل استخر اسیدی به سالن آبکاری منتقل می شود تا با استفاده مواد مرغوب و استاندارد آبکاری گالوانیزه شود. تمامی سطوح سازه های فلزی اسپیس فریم با دقت بالا و ضخامت گالوانیزه استاندارد (میزان میکرون مورد تایید قسمت QC (کنترل کیفیت )) آبکاری گردد و پس از خشک شدن سازه ها اسپیس ها آماده بارگیری و حمل به محل احداث و نصب شود.
2 Comments
سلام خسته نباشید
اسپیس فریم آبکاری شده قیمت چنده، فروش هم به صورت اینترنتی دارید
سلام و درود بر شما
قیمت اسپیس فریم آبکاری شده متری 165000 تومان، به همکاران واحد فروش 02165413672 تماس بگیرید
فروش اینترنتی هم به زودی شروع میشه